Uthyrning av iPad i Storbritannien

Hos LiveRental hittar du det största europeiska utbudet av iPads för uthyrning för att utrusta alla dina professionella evenemang och täcka alla dina digitala behov.

Expert på uthyrning av iPads, surfplattor och smartphones, skicka din offertförfrågan till en av våra rådgivare och dra nytta av de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden i din region. LiveRental tillhandahåller en rådgivande roll till sina kunder. Genom att tillsammans definiera dina behov som en del av ditt projekt kommer du att kunna optimera uthyrningen av iPads så mycket som möjligt. Vår tjänst är nyckelfärdig, från beställning till leverans.

VÅRA ÅTAGANDEN

LiveRental tillgodoser alla dina digitala behov för dina evenemang. Uthyrningen ger dig tillgång till mer än 6000 enheter, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro, Microsoft Surface Pro 3 & 4, Galaxy Tab tablets, iPhone, Samsung Galaxy, iPod Touch, etc. Utnyttja hyresavtalet för att få tillgång till den senaste generationens utrustning som kommer att förbättra alla dina digitala medier. Varje år hjälper våra team nästan 900 kunder från alla branscher att organisera sina mässor, kongresser, seminarier, utställningar, roadshows och street marketing-aktiviteter.

VÅRA TJÄNSTER

Vi är specialister på visuella och digitala lösningar och erbjuder ett brett utbud av tjänster som uppfyller alla dina digitala behov. Våra team står till ditt förfogande för att erbjuda dig den hyreslösning som är bäst lämpad för dina digitala mål och behov. Anpassning av innehåll, tillbehör, leverans - vår tjänst är nyckelfärdig.

Våra kunder

LiveRental hjälper varje år hundratals företag att hyra IT-utrustning.

Totalt
Vinna
Sanofi
Schneider Electric
L'Oréal
BNP Paribas Fortis