Uthyrning av bärbara datorer i Storbritannien

Det största europeiska utbudet av datorutrustning finns tillgängligt för kort- och medellångtidsuthyrning för att utrusta alla dina professionella evenemang och täcka alla dina digitala behov.

Expert på uthyrning av datorer, PC, iPads, surfplattor och smartphones i hela Storbritannien, skicka din offertförfrågan till en av våra rådgivare och dra nytta av de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden.

VÅRA ÅTAGANDEN

LiveRental uppfyller alla dina digitala behov för dina evenemang. Uthyrningen ger dig tillgång till mer än 6000 enheter, Lenovo, HP, Dell, Apple, speldatorer, Virtual Reality PC. Dra nytta av uthyrningen för att få tillgång till den senaste generationens utrustning som kommer att förbättra alla dina digitala medier. Varje år hjälper våra team nästan 900 kunder från alla branscher att organisera sina mässor, kongresser, seminarier, utställningar, roadshows och street marketing.

VÅRA TJÄNSTER

Vi är specialister på IT och digitala lösningar och erbjuder ett brett utbud av tjänster som uppfyller alla dina digitala behov. Våra team står till ditt förfogande för att erbjuda dig den hyreslösning som är bäst lämpad för dina digitala mål och behov. Anpassning av innehåll, tillbehör, leverans - vår tjänst är nyckelfärdig.

Våra kunder

LiveRental hjälper varje år hundratals företag att hyra IT-utrustning.

Totalt
Vinna
Sanofi
Schneider Electric
L'Oréal
BNP Paribas Fortis